Lediga tjänster!

Vi söker nu personal både till köket och till nattskiftet. Erfarenhet och/eller utbildning är givetvis toppenbra, men en skön attityd och en hög arbetsmoral är grejer som smäller ännu högre hos oss.

Du får förmånen att jobba med ett härligt gäng där det skrattas mycket och ofta, och vi är stolta över att säga att vi vann pris för Best Reviews 2016 bland samtliga First Hotels i Norden. Vår personliga och avslappnade service och vår fantastiska frukost ligger bakom många av de fina omdömena.

Kökspersonal 50-75 %

Jobbet innebär dag-  och kvällsskift på rullande schema. Förmiddagar består arbetsuppgifterna främst ansvar för vår härliga frukostbuffé, samt att förse våra konferensgäster med fika och lunch.  Arbetet innebär också ansvar för att städa kök och matsal, samt uppackning av varor.

Kvällskiftet ansvarar för den kvällsmat som vi varje kväll serverar våra hotellgäster. Det är fokus på husmanskost i bufféfort, men vid konferenser kan det även vara 2- eller 3-rätters middagar som serveras vid bord. Vi har med jämna mellanrum events som Jazzklubb och Ölklubbskvällar, då krävs det även att du är beredd att hjälpa till i baren vid högtryck. Givetvis ingår även städuppgifter på kvällen.

Vid normal beläggning jobbar du ensam i köket. Det är viktigt att du känner dig bekväm i ett restaurangkök och att du känner dig trygg i att bereda mat för många gäster. Det är också av stor betydelse att du har god kännedom om livsmedelshantering och hygien.

Nattpersonal 50-75%

Vår nattpersonal tar emot sena incheckningar och tidiga utcheckningar, samt förbereder frukostbuffén som serveras från 06.00. Det förekommer även en del jobb i baren, i synnerhet lördag och söndag.Därutöver ingår städning av lobby, matsal och konferensrum bland arbetsuppgifterna, samt en mindre del administrativa sysslor.

Erfarenhet/Utbildning/Personliga egenskaper

För båda tjänsterna gäller att du är en serviceinriktad och positiv person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du är flexibel och prestigelös ser vi också som en förutsättning för att du ska trivas hos oss, då ingen dag är den andra lik och vi lägger stor vikt vid att alla hjälps åt där det för tillfället behövs mest.

Erfarenhet av liknande arbete är givetvis en merit, precis som utbildning inom hotell/restaurang, men det är inget krav.

Lön enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök genom att skicka ditt cv och personliga brev till titti.falk@hotellettoskarshamn.se. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!