Ledig tjänst

Vi söker nu ytterligare en receptionist till vårt härliga gäng. Erfarenhet och/eller utbildning är givetvis toppenbra, men en skön attityd och en hög arbetsmoral är grejer som smäller ännu högre hos oss.

Du får förmånen att jobba med ett härligt gäng där det skrattas mycket och ofta, och vi är stolta över att kontinuerligt får jättefina omdömen från våra gäster. Vår personliga och avslappnade service och vår fantastiska frukost ligger bakom många av de fina recensionerna.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förlagda till receptionen, men även viss tjänstgöring i städ och kök förekommer. I det dagliga receptionsarbetet ser du till att våra gäster möts av professionell och personlig service vid in- och utcheckning, samt i restaurang och bar. Du hanterar bokningar i telefon och på mejl och har även administrativa uppgifter som till exempel fakturering. Utöver receptionsarbete förekommer uppgifter som rumsstädning och städning av övriga ytor, samt kökssysslor som till exempel frukostbuffé och disk.

Utbildning/Erfarenhet
Du är en positiv och flexibel person som vågar ta egna initiativ och som förstår vikten av god service. Det är viktigt att du är ödmjuk och prestigelös och att du har lätt för att samarbeta och hugga i där det behövs. Du har goda datakunskaper och lätt för att ta till dig nya system och applikationer. Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är en förutsättning. Tidigare erfarenhet från receptions, bar- och restaurangarbete är meriterande.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är ett vikariat på 75% med start 15 mars och ett halvår framåt, med chans till förlängning. Tjänsten inkluderar kvälls- och helgarbete.

Lön enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök genom att skicka ditt cv och personliga brev till titti.falk@hotellettoskarshamn.se. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!